مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,646
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,033
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 در این پژوهش به منظور افزایش تنوع فرمولاسیون های ماست از عصاره چغندر قرمز به مقدار 0, 1.5, 2 و 2.5% و عصاره طعمی میوه (توت فرنگی) به مقدار 0, 6, 8 و 10%, جهت تهیه ماست طعم دار میوه ای قالبی با 4.2% چربی, استفاده شد. ویژگی های حسی, رنگی, فعالیت آنتی اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنولی محلول در آب ماست طعم دار میوه ای بهینه شده و ماست ساده طی 21 روز دوره نگه داری, بررسی شد. نتایج حاصل, نشان داد که 6% عصاره طعمی میوه و 2% عصاره چغندر قرمز, مناسب ترین مقادیر, جهت تهیه ماست طعم دار توت فرنگی هستند و پذیرش کلی آن به طور معنی داری بیش تر از ماست ساده می باشد. کاهش معنی داری در ویژگی های حسی و رنگ ماست طعم دار میوه ای در طول دوره نگه داری مشاهده نشد. همچنین, عصاره چغندر قرمز موجب شد تا ترکیبات فنولی محلول در آب و فعالیت آنتی اکسیدانی آن (که تاثیرات سلامت بخشی بر بدن دارند), در طول مدت نگه داری, بیش تر از ماست ساده باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    غیاثی، حسن، مقصودلو، یحیی، خمیری، مرتضی، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1391). فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/176571/fa

    Vancouver: کپی

    غیاثی حسن، مقصودلو یحیی، خمیری مرتضی، صادقی ماهونک علیرضا. فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/176571/fa

    IEEE: کپی

    حسن غیاثی، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، و علیرضا صادقی ماهونک، “فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176571/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا