APA:
کپیغیاثی، حسن، مقصودلو، یحیی، خمیری، مرتضی، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1391). فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/176571/fa
Vancouver:
کپیغیاثی حسن، مقصودلو یحیی، خمیری مرتضی، صادقی ماهونک علیرضا. فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/176571/fa
IEEE:
کپیحسن غیاثی، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، و علیرضا صادقی ماهونک، “فرمولاسیون ماست طعم دار میوه ای قالبی با استفاده از رنگ دانه طبیعی و بررسی ویژگی های آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 1–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176571/fa