APA:
کپیشهسوار، هاجر، بلندی، مرضیه، و بقایی، هما. (1398). مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم گلی(Salvia officinalis), ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 263-273. SID. https://sid.ir/paper/72288/fa
Vancouver:
کپیشهسوار هاجر، بلندی مرضیه، بقایی هما. مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم گلی(Salvia officinalis), ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):263-273. Available from: https://sid.ir/paper/72288/fa
IEEE:
کپیهاجر شهسوار، مرضیه بلندی، و هما بقایی، “مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم گلی(Salvia officinalis), ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 263–273، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72288/fa