APA:
کپیعلیزاده، سحرناز، جعفرپور، سیدعلی، یگانه، سکینه، و صفری، رضا. (1398). ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 315-324. SID. https://sid.ir/paper/72302/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده سحرناز، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا. ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):315-324. Available from: https://sid.ir/paper/72302/fa
IEEE:
کپیسحرناز علیزاده، سیدعلی جعفرپور، سکینه یگانه، و رضا صفری، “ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 315–324، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72302/fa