مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

900
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری، میانی و دمی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 97

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی پراکنش چربی, پروتئین و رطوبت در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی بود. اختلاف در میزان چربی, پروتئین و رطوبت در همه بخش های فیله مشاهده شد, بطوری که به ترتیب کمترین مقدار لیپید (9.86±0.72) و بیشترین مقدار رطوبت (77.44±1.45) در ناحیه دمی و همچنین در مقابل بیشترین مقدار لیپید (11.28±0.79) و کمترین مقدار رطوبت (75.35±1.90) در ناحیه میانی بدست آمد (p<0.05). همچنین بیشترین میزان پروتئین (42.92±1.52) در ناحیه دمی و کمترین میزان پروتئین (41.23±1.89) در ناحیه میانی گزارش شد (p>0.05). میزان لیپید در نواحی سری, میانی و دمی با میزان رطوبت در این نواحی همبستگی معنی داری داشت (p<0.05), لذا به نظر می رسد با تعیین میزان رطوبت هر ناحیه بتوان میزان لیپید را محاسبه کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    یگانه، سکینه، محرابی، زیبنده، و قوامی، فاطمه. (1392). بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری, میانی و دمی. زیست شناسی جانوری، 6(1)، 89-97. SID. https://sid.ir/paper/176799/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه سکینه، محرابی زیبنده، قوامی فاطمه. بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری, میانی و دمی. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1392؛6(1):89-97. Available from: https://sid.ir/paper/176799/fa

    IEEE: کپی

    سکینه یگانه، زیبنده محرابی، و فاطمه قوامی، “بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه سری, میانی و دمی،” زیست شناسی جانوری، vol. 6، no. 1، pp. 89–97، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176799/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button