APA:
کپیجعفرپور، سیدعلی، رزمی، محمد، و کابوسی، حامی. (1394). تاثیر روش های پخت بر روی ویژگی های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات، 4(1)، 19-31. SID. https://sid.ir/paper/246891/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور سیدعلی، رزمی محمد، کابوسی حامی. تاثیر روش های پخت بر روی ویژگی های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(1):19-31. Available from: https://sid.ir/paper/246891/fa
IEEE:
کپیسیدعلی جعفرپور، محمد رزمی، و حامی کابوسی، “تاثیر روش های پخت بر روی ویژگی های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 1، pp. 19–31، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246891/fa