APA:
کپیحجتی، محمد. (1387). بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(1)، 69-74. SID. https://sid.ir/paper/72320/fa
Vancouver:
کپیحجتی محمد. بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(1):69-74. Available from: https://sid.ir/paper/72320/fa
IEEE:
کپیمحمد حجتی، “بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1، pp. 69–74، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72320/fa