مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,138
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

910
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 92

چکیده

 باکتری های اسید لاکتیک, گروهی از میکروارگانیسم های گرم مثبت, غیراسپورزا, به شکل کوکسی یا باسیل هستند. این باکتری ها چندین ماده ضد میکروبی مانند باکتریوسین ها را تولید می کنند. باکتری های اسید لاکتیک بویژه سویه های جنس لاکتوباسیلوس, رایج ترین میکروارگانیسم های موجود در محصولات پروبیوتیک هستند. هدف این پژوهش, جداسازی و شناسایی سویه های جنس لاکتوباسیلوس ازفلور میکروبی موجود درشش نمونه پنیر سنتی متال می باشد. به منظور دستیابی به این هدف, از میان180جدایه باکتری اسید لاکتیک از پنیر متال, 19 ایزوله با استفاده از آزمون های تاییدی بیوشیمیایی بعنوان جنس لاکتوباسیلوس انتخاب شد, سپس با استفاده از روش مولکولی تکثیر توالی ژن 16s rRNA شناسایی در سطح گونه انجام گرفت. در نهایت گونه هایلاکتوباسیلوس برویس, لاکتوباسیلوس پلانتاروم, لاکتوباسیلوس کازئیولاکتوباسیلوس بوچنری به ترتیب 13, 4, 1 و11 جدایه ازمجموع جدایه های شناسایی شده را به خود اختصاص دادند. تعیین خصوصیات تکنولوژیکی و پروبیوتیکی بالقوه جدایه ها به منظورمعرفی کاربرد مناسب هر جدایه در دست بررسی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، فهیمه، حبیبی نجفی، محمدباقر، و عدالتیان، محمدرضا. (1396). شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/72326/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی فهیمه، حبیبی نجفی محمدباقر، عدالتیان محمدرضا. شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/72326/fa

    IEEE: کپی

    فهیمه عزیزی، محمدباقر حبیبی نجفی، و محمدرضا عدالتیان، “شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 83–92، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72326/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button