مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

872
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (.Diospyros kaki L)

صفحات

 صفحه شروع 251 | صفحه پایان 259

چکیده

 رنگ به عنوان مهمترین ویژگی ظاهری نقش مهمی درپذیرش مواد غذایی دارد. به دلیل مضرات بالقوه رنگهای مصنوعی کاربرد آنها در صنعت غذا محدود شده است وگرایش به سمت استفاده از رنگهای طبیعی است. برهمین اساس درتحقیق حاضر فرایند استخراج کاروتنوئیدهای میوه خرمالو با استفاده حلالهای اتانول, ان- هگزان ومخلوط آنها در دمای محیط و نقطه جوش حلالها و در سه زمان 2 و 4 و 6 ساعت بهینه یابی شد. ارزیابی جذب نور تیمارهای مختلف پس از استخراج اولیه نشان داد که بیشترین شدت جذب مربوط به حلال اتانول در دمای جوش پس از 6 ساعت بود. جهت تعیین بهترین نسبت نمونه به حلال, از حجمهای 50, 100, 200, 300, 400 میلی لیتر از حلال استفاده شد, نتایج نشان دادند که تیمار استخراج درحجم 400 میلی لیتر از حلال بیشترین راندمان استخراج (p>0.05) را دارا بود و همچنین اختلاف معنی داری با سایرنسبت ها پس از 6 ساعت در دمای جوش حلال داشت. پس از استخراج, حلال نمونه بهینه توسط دستگاه روتاری حذف و باقی مانده توسط خشک کن انجمادی به صورت پودر درآمد. راندمان استخراج پودررنگی ازمیوه خرمالو 10.85 درصد وزنی / وزنی ازکل میوه خرمالو بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ثابتی صتعت، غزاله، عطای صالحی، اسماعیل، و بلوریان، شادی. (1396). بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (.Diospyros kaki L). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 251-259. SID. https://sid.ir/paper/72333/fa

    Vancouver: کپی

    ثابتی صتعت غزاله، عطای صالحی اسماعیل، بلوریان شادی. بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (.Diospyros kaki L). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):251-259. Available from: https://sid.ir/paper/72333/fa

    IEEE: کپی

    غزاله ثابتی صتعت، اسماعیل عطای صالحی، و شادی بلوریان، “بهینه یابی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی میوه خرمالو (.Diospyros kaki L)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 251–259، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72333/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button