مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,243
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگی های مهم میوه خرمالو (.Diospyros kaki Thumb)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 27

چکیده

 در این آزمایش پاسخ میوه خرمالوی رقم کرج, در مرحله پس از برداشت, نسبت به تیمار اتانول به منظور کاهش گسی بررسی و نیز اثر این تیمار بر برخی از ویژگی های مهم میوه مطالعه گردید. میوه های خرمالو در سه مرحله مختلف برداشت و در هر مرحله با توجه به نتایج آزمایش مرحله قبل, آزمایش جداگانه ای طراحی و اجرا شد. بهترین تیمار رفع گسی اتانول در این مطالعه, کاربرد 10 میلی لیتر اتانول %38 به ازا هر کیلوگرم میوه و در مدت زمان 48 ساعت شناخته شد. زمان نگه داری پس از تیمار با وجود نرم شدن بافت میوه و آزاد سازی بیشتر پکتین محلول تاثیری بر کاهش غلظت تانن محلول نداشت. نتایج آزمایش نشان داد که تیمارهای اتانول و شرایط دمایی آزمایش سفتی بافت میوه را کاهش و رنگ زمینه میوه را افزایش دادند, اما تاثیر تیمارهای اتانولی بیشتر از تاثیر شرایط دمایی بود. شرایط دمایی تولید اتیلن را افزایش داده و از این طریق سفتی بافت میوه را کاهش و شاخص رنگ زمینه میوه را افزایش داد. تیمار اتانول تاثیر قابل ملاحظه ای بر تولید اتیلن نداشت و تغییرات ایجاد شده توسط آن ناشی از تاثیر مستقیم تیمار اتانول یا عواملی غیراز اتیلن بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خادمی، اورنگ، مستوفی، یونس، زمانی، ذبیح اله، و فتاحی مقدم، محمدرضا. (1387). اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگی های مهم میوه خرمالو (.Diospyros kaki Thumb). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (الف))، 19-27. SID. https://sid.ir/paper/442971/fa

    Vancouver: کپی

    خادمی اورنگ، مستوفی یونس، زمانی ذبیح اله، فتاحی مقدم محمدرضا. اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگی های مهم میوه خرمالو (.Diospyros kaki Thumb). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (الف)):19-27. Available from: https://sid.ir/paper/442971/fa

    IEEE: کپی

    اورنگ خادمی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، و محمدرضا فتاحی مقدم، “اثر محلول پاشی پس از برداشت اتانول بر رفع گسی و برخی از ویژگی های مهم میوه خرمالو (.Diospyros kaki Thumb)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (الف)، pp. 19–27، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button