مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 123

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور بررسی اثر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو در انبار، پژوهش های طی سالهای 1998 و 1999 انجام پذیرفت. میوه خرمالو طی مراحل مختلف بلوغ در تاریخ های 16 اکتبر، 19 اکتبر، 4 نوامبر 1998 و اوّل اکتبر، 15 اکتبر و 29 اکتبر در سال 1999 برداشت گردید. میوه های در دمای 1±2 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95% برای مدّت 20 هفته نگهداری شدند. سفتی میوه، میزان اسید قابل سنجش، تانن های محلول و ویتامین c به طور معنی داری با پیشرفت بلوغ، کاهش و ph ، مواد جامد محلول (SSC) روند افزایش نشان داد. در طول مدّت نگهداری در انبار ، PH، SSC، درصد پوسیدگی و کاهش وزن در تمام مراحل برداشت، افزایش ولی اسید قابل سنجش، سفتی میوه، ویتامین C و تانن های محلول، روند کاهش داشت. کمترین کاهش وزن پس از 20 هفته نگهداری، در میوه های اولین تاریخ برداشت در مقایسه با دیگر تاریخ های برداشت مشاهده شد. همچنین، شاخص های کیفیت میوه از قبیل سفتی میوه، SSC و میزان ویتامین C در میوه هایی که در مراحل اوّلیه بلوغ برداشت شده بودند (16 اکتبر) در مقایسه با دیگر تاریخ های برداشت برتری داشت. ولی در پایان دوره نگهداری در انبار، میزان تانن محلول در میوه های حاصل از اولین تاریخ برداشت به طور قابل توجهی بیشتر بود. به طور خلاصه به نظر می رسد برداشت میوه خرمالو در مراحل اوّلیه بلوغ (SSC حدود 13% و سفتی میوه حدود kg/cm2 15) بهترین مرحله برداشت به منظور کاهش ضایعات و افزایش نگهداری و کیفیت میوه خرمالو است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رامین، علی اکبر، و طباطبایی، ف.. (1382). تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 5(3-4)، 123-123. SID. https://sid.ir/paper/63003/fa

    Vancouver: کپی

    رامین علی اکبر، طباطبایی ف.. تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1382؛5(3-4):123-123. Available from: https://sid.ir/paper/63003/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر رامین، و ف. طباطبایی، “تأثیر مراحل مختلف بلوغ در برداشت بر عمر نگهداری میوه خرمالو (Diospyros kaki L) در انبار،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 5، no. 3-4، pp. 123–123، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63003/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button