APA:
کپیمهرعلیها، مرضیه، سهراب وندی، سارا، و ناطقی، لیلا. (1396). بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 17-25. SID. https://sid.ir/paper/72334/fa
Vancouver:
کپیمهرعلیها مرضیه، سهراب وندی سارا، ناطقی لیلا. بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):17-25. Available from: https://sid.ir/paper/72334/fa
IEEE:
کپیمرضیه مهرعلیها، سارا سهراب وندی، و لیلا ناطقی، “بررسی اثر افزودن صمغ های گوار و زانتان در کاهش میزان نمک رشته آشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 17–25، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72334/fa