APA:
کپیریحانی پول، سهیل، و جعفرپور، سیدعلی. (1396). اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولید شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 113-124. SID. https://sid.ir/paper/72342/fa
Vancouver:
کپیریحانی پول سهیل، جعفرپور سیدعلی. اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولید شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):113-124. Available from: https://sid.ir/paper/72342/fa
IEEE:
کپیسهیل ریحانی پول، و سیدعلی جعفرپور، “اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولید شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی (cyprinus carpio)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 113–124، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72342/fa