مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

909
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات، در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar)

صفحات

 صفحه شروع 1143 | صفحه پایان 1151

چکیده

 مطالعه حاضر به بررسی خواص آنتی اکسیدان پروتئین آبکافت ضایعات فیله کردن ماهی آزاد تولید شده با آنزیم تریپسین می پردازد. پروتئین آبکافت در دمای یکسان تحت دو متغیر متفاوت زمان آبکافت و مقدار آنزیم تولید شد. ترکیب تقریبی, میزان آبکافت, فعالیت حذف رادیکال آزاد DPPH, فعالیت کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت کاهندگی برای سه نوع پروتئین آبکافت تولیدی محاسبه شد. بیشترین میزان پروتئین 89.74±0.0 و کمترین میزان چربی, رطوبت و خاکستر پروتئین های آبکافت به ترتیب 0.6±0.01, 5.7±0.2 و 3.5±0.2 بود که با ضایعات ماهی آزاد اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). بیشترین مقدار آبکافت, فعالیت حذف رادیکال آزاد DPPH, کلاته کردن یون آهن فرو و قدرت, کاهندگی پروتئین های تولیدی به ترتیب: 81.78±0.48, 93.99±4.56, 12.8±0.6 و 0.42±0.00 اندازه گیری شد. در نتیجه گیری میتوان گفت آبکافت آنزیمی ضایعات ماهی آزاد منجر به تولید پپتیدهایی با خواص آنتی اکسیدانی می گردد و می تواند بعد از تایید مطالعات کلینیکی بعنوان مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بخشان، عبدالوهاب، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و طاهری، علی. (1393). بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 11(1 (پیاپی 44))، 1143-1151. SID. https://sid.ir/paper/197519/fa

    Vancouver: کپی

    بخشان عبدالوهاب، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، طاهری علی. بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1393؛11(1 (پیاپی 44)):1143-1151. Available from: https://sid.ir/paper/197519/fa

    IEEE: کپی

    عبدالوهاب بخشان، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و علی طاهری، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar)،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 11، no. 1 (پیاپی 44)، pp. 1143–1151، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197519/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا