APA:
کپیبخشان، عبدالوهاب، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و طاهری، علی. (1393). بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 11(1 (پیاپی 44))، 1143-1151. SID. https://sid.ir/paper/197519/fa
Vancouver:
کپیبخشان عبدالوهاب، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، طاهری علی. بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar). پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1393؛11(1 (پیاپی 44)):1143-1151. Available from: https://sid.ir/paper/197519/fa
IEEE:
کپیعبدالوهاب بخشان، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و علی طاهری، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت بدست آمده از ضایعات, در فرآیند فیله کردن ماهی آزاد (Salmo salar)،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 11، no. 1 (پیاپی 44)، pp. 1143–1151، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197519/fa