Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,068
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 180

چکیده

 هدف این پژوهش استفاده از روش سطح پاسخ به منظور رسیدن به امولسیون بهینه روغن پوست پرتقال, موسیلاژ دانه به (QSM1) و مالتودکسترین (MD2), و استفاده از این امولسیون در فرایند ریزپوشانی این روغن بود. بدین منظور و به هدف رسیدن به یک امولسیون پایدار, اثر سه متغیر مستقل شامل مقدار روغن پوست پرتقال (25-15 % وزنی/وزنی), نسبت (0.015-0.02) QSM/MD و مقدار ماده جامد (35-25%) (QSM+MD) وزنی/وزنی) بر سه متغیر وابسته شامل اندازه قطرات امولسیون, اندیس کرمی شدن و ویسکوزیته بررسی شد. امولسیون بهینه بدست آمده (شامل مقدار ماده جامد 25%, 0.02QSM/MD و مقدار روغن پوست پرتقال %25) به روش انجمادی خشک, و به منظور بررسی پایداری آن در طول دوره نگهداری به مدت 6 هفته در سه دما 4, 25, 42 درجه سانتی گراد قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که خصوصیات رئولوژیکی QSM به ویژه ویسکوزیته آن بیشترین تاثیر را بر پایداری و خصوصیات امولسیون ها داشته و این موسیلاژ حتی در مقادیر خیلی پایین نیز قادر به تولید امولسیون هایی کاملا پایدار در طول زمان است. همچنین نتایج نشان دادند که نمونه های ریزپوشانی شده به طور معناداری نسبت به نمونه های شاهد نیمه عمر و سرعت رهایش پایین تری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، جعفری، سیدمهدی، قربانی، محمد، و سلیمی، آزاده. (1395). بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/72362/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی، قربانی محمد، سلیمی آزاده. بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/72362/fa

    IEEE: کپی

    شیما حسینی، علیرضا صادقی ماهونک، سیدمهدی جعفری، محمد قربانی، و آزاده سلیمی، “بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 171–180، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72362/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا