APA:
کپیحسینی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، جعفری، سیدمهدی، قربانی، محمد، و سلیمی، آزاده. (1395). بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 171-180. SID. https://sid.ir/paper/72362/fa
Vancouver:
کپیحسینی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، جعفری سیدمهدی، قربانی محمد، سلیمی آزاده. بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):171-180. Available from: https://sid.ir/paper/72362/fa
IEEE:
کپیشیما حسینی، علیرضا صادقی ماهونک، سیدمهدی جعفری، محمد قربانی، و آزاده سلیمی، “بهینه سازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 171–180، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72362/fa