مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

639
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

710
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این پژوهش روغن ماهی و ویتامین E با استفاده از مواد پلیمری ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره و با کمک روش کوآسرواسیون ترکیبی با روش سطح پاسخ (RSM) در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) ریزپوشانی و بهینه سازی شدند. اثر سه متغیر مستقل میزان روغن ماهی (1, 3 و 5 درصد), میزان بیوپلیمر کل (1, 3 و 5 درصد) و سرعت هموژنایزر (11000, 9000 و 7000 دور در دقیقه) بر متغیرهای وابسته ازقبیل روغن سطحی, روغن پوشینه شده, کارایی ریزپوشانی و اندازه ی ذرات بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان داد سرعت هموژنایزر 7000 دور در دقیقه برای تولید نانوذرات با ابعاد کمتر از 100 نانومتر مناسب نمی باشد. به علاوه, پارامترهای درصد روغن ماهی و سرعت هموژنایزر بر اندازه ی نانوپوشینه های تولیدی مؤثر می باشند. همچنین نانوپوشینه های تولیدی در تیمارهایی که در آنها از درصد بیشتری روغن استفاده شد در مقایسه با تیمارهای با درصد روغن کمتر از روغن سطحی بیشتری برخوردار بودند. میزان کارایی ریزپوشانی بین 56/29 تا 98/76 درصد اندازه گیری شد. در این پژوهش تیمار بهینه با مقادیر 1 درصد روغن ماهی, 1 درصد بیوپلیمر کل و سرعت هموژنایزر 7000 دور در دقیقه معرفی گردید که میزان کارایی ریزپوشانی آن 97/97 درصد ثبت گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی کلایی، فاطمه، و جعفرپور، سیدعلی. (1398). ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/234097/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی کلایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی. ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/234097/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه میرزایی کلایی، و سیدعلی جعفرپور، “ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارایی آن با روش سطح پاسخ (RSM)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 53–66، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234097/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا