مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

579
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب

صفحات

 صفحه شروع 225 | صفحه پایان 234

چکیده

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامتی و عملکرد اندام های بدن انسان دارد. مطالعه های متعددی برنقش آن در پیشگیری از بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی, سیستم ایمنی, اسکلتی و بیماری های عفونی تأکید نموده اند. در این پژوهش فرایند ریزپوشانی ویتامین D به روش توده ای شدن با استفاده از موسیلاژ شاهی به عنوان یک هیدروکلوئید جدید و ایزوله ی پروتئین سویا بررسی و اثرات نسبت هسته به پوسته و نسبت پروتئین به پلی ساکارید ارزیابی گردید. نتایج به دست آمده در این تحقیق نشان داد هر دو پارامتر موردبررسی اثر معنی داری بر راندمان و بارگذاری ریزپوشانی داشتند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جان نثاری، نفیسه، فتحی، میلاد، مشتاقیان، سیدجلال، و عباس پور راد، علیرضا. (1398). ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 225-234. SID. https://sid.ir/paper/234070/fa

    Vancouver: کپی

    جان نثاری نفیسه، فتحی میلاد، مشتاقیان سیدجلال، عباس پور راد علیرضا. ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):225-234. Available from: https://sid.ir/paper/234070/fa

    IEEE: کپی

    نفیسه جان نثاری، میلاد فتحی، سیدجلال مشتاقیان، و علیرضا عباس پور راد، “ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 225–234، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234070/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button