APA:
کپیجان نثاری، نفیسه، فتحی، میلاد، مشتاقیان، سیدجلال، و عباس پور راد، علیرضا. (1398). ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 225-234. SID. https://sid.ir/paper/234070/fa
Vancouver:
کپیجان نثاری نفیسه، فتحی میلاد، مشتاقیان سیدجلال، عباس پور راد علیرضا. ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):225-234. Available from: https://sid.ir/paper/234070/fa
IEEE:
کپینفیسه جان نثاری، میلاد فتحی، سیدجلال مشتاقیان، و علیرضا عباس پور راد، “ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزوله ی پروتئین سویا به روش توده سازی مرکب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 225–234، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234070/fa