مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

968
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

988
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 در این بررسی تاثیر ویژگی های امولسیون های تثبیت شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به عنوان ماده دیواره و د - لیمونن به عنوان ماده هسته بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی مورد مطالعه قرار گرفت. بدین منظور سوسپانسیون های کلوئیدی با غلظت های 10, 15 و 20 درصد پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و دلیمونن در آب (امولسیون روغن در آب) تهیه گردید. سپس با کمک هموژنایزر و در زمان های همگن سازی 3, 6 و 9 دقیقه سوسپانسیون های کلوئیدی تبدیل به امولسیون گردیدند و ویژگی های امولسیون ها نظیر اندازه ذرات و ویسکوزیته مورد بررسی قرار گرفت. این امولسیون ها با استفاده از فرایند خشک کردن پاششی ریزپوشانی گردیده و ویژگی های آن ها نظیر راندمان ریزپوشانی, مقدار روغن سطحی و کیفیت امولسیون های بازسازی شده با ریزکپسول ها مورد بررسی قرار گرفت. افزایش غلظت ماده دیواره موجب افزایش راندمان ریزپوشانی گردید. در صورتی که با کوچک تر شدن اندازه ذرات امولسیون, بازده ریزپوشانی افزایش یافت. هم چنین با افزایش غلظت پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و زمان هموژنیزاسیون امولسیون های تازه, اختلاف بین اندازه ذرات امولسیون های تازه و بازسازی شده کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قهرمانی فر، امین، محمدی ثانی، علی، نجف نجفی، مسعود، و قهرمانی فر، مهدی. (1389). تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/176462/fa

    Vancouver: کپی

    قهرمانی فر امین، محمدی ثانی علی، نجف نجفی مسعود، قهرمانی فر مهدی. تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/176462/fa

    IEEE: کپی

    امین قهرمانی فر، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، و مهدی قهرمانی فر، “تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 45–54، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا