APA:
کپیقهرمانی فر، امین، محمدی ثانی، علی، نجف نجفی، مسعود، و قهرمانی فر، مهدی. (1389). تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/176462/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی فر امین، محمدی ثانی علی، نجف نجفی مسعود، قهرمانی فر مهدی. تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/176462/fa
IEEE:
کپیامین قهرمانی فر، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، و مهدی قهرمانی فر، “تاثیر ویژگی های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 45–54، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176462/fa