APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، فرج نیا، صفر، و فتحی آچاچلویی، بهرام. (1395). بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/72363/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، فرج نیا صفر، فتحی آچاچلویی بهرام. بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/72363/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، صفر فرج نیا، و بهرام فتحی آچاچلویی، “بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 37–47، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72363/fa