APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1394). بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/240133/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، آزادمرددمیرچی صدیف. بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/240133/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، و صدیف آزادمرددمیرچی، “بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 1–14، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240133/fa