APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، فرج نیا، صفر، و فتحی آچاچلویی، بهرام. (1395). ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 177-189. SID. https://sid.ir/paper/72390/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، فرج نیا صفر، فتحی آچاچلویی بهرام. ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):177-189. Available from: https://sid.ir/paper/72390/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، صفر فرج نیا، و بهرام فتحی آچاچلویی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی, لیپولیز, پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 177–189، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72390/fa