مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

941
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

767
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 66

چکیده

خشک کردن مواد غذایی به عنوان روشی جهت بهبود ماندگاری, ارائه شده است. به منظور پایش این فرایند از مدل های مختلف شبکه عصبی نظیر شبکه عصبی پرسپترون, تابع پایه شعاعی و مدل ترکیبی شبکه عصبی و روش شناسی سطح پاسخ به همراه توابع فعال سازی مختلف به عنوان یک ابزار پیش بینی کننده پارامترهای خشک کردن کدوی سبز استفاده گردید. پارامترهای زمان خشک کردن, دمای هوای خشک کردن و ضخامت نمونه به عنوان ورودی شبکه و از طرف دیگر, عدد فوریه, انرژی اکتیواسیون, ضریب انتشار رطوبت و چروکیدگی به عنوان خروجی شبکه در نظر گرفته شد. نتایج مدلسازی نشان داد که مدل شبکه عصبی پرسپترون همراه با تابع محرک لوگ سیگموئید- لوگ سیگموئید به عنوان بهترین تابع محرک مدل, توانست مقادیر انرژی اکتیواسیون, عدد فوریه, چروکیدگی و ضریب انتشار رطوبت را به ترتیب با ضرایب رگرسیون 0.999, 0.992, 0.999 و 0.991 پیش بینی نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، شفافی زنوزیان، مسعود، آرمین، محمد، و کوشکی، فاطمه. (1390). کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 51-66. SID. https://sid.ir/paper/409613/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، شفافی زنوزیان مسعود، آرمین محمد، کوشکی فاطمه. کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):51-66. Available from: https://sid.ir/paper/409613/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، مسعود شفافی زنوزیان، محمد آرمین، و فاطمه کوشکی، “کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 51–66، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409613/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا