APA:
کپیمختاریان، محسن، شفافی زنوزیان، مسعود، آرمین، محمد، و کوشکی، فاطمه. (1390). کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 51-66. SID. https://sid.ir/paper/409613/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، شفافی زنوزیان مسعود، آرمین محمد، کوشکی فاطمه. کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):51-66. Available from: https://sid.ir/paper/409613/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، مسعود شفافی زنوزیان، محمد آرمین، و فاطمه کوشکی، “کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک ماده غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 51–66، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409613/fa