مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,312
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شاخص های مهم خشک شدن انگور در روش خشک کردن با جریان هوای گرم به کمک شبکه های عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 142 | صفحه پایان 154

چکیده

 در این پژوهش پیش بنی زمان خشک شدن انگور و پارامترهای کیفی محصول نهایی (کشمش) در خشک کردن به روش جریان هوای گرم به کمک شبکه های عصبی مصنوعی انجام شد. دمای هوا, سرعت جریان هوا و نوع آماده سازی اولیه انگور از پارامترهای مهم در خشک کردن انگور با خشک کن های جریان های هوای گرم می باشد که به عنوان پارامتر مستقل برای شبکه های عصبی مصنوعی در نظر گرفته شد. برای ایجاد الگوهای آموزش و ارزیابی فرایند, آزمایش های خشک کردن به کمک یک خشک کن آزمایشگاهی انجام گرفت. با به دست آمدن زمان خشک شدن و کیفیت محصول نهایی از چندین شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتم یادگیری لونبرگ-مارکوارت برای آموزش الگوها استفاده شد. نتایج نشان داد که شبکه بهینه پس انتشار المان با توپولوژی 3-6-3 و الگوریتم یادگیری لونبرگ-مارکوارت با تابع آستانه سیگمویید لگاریتمی قادر است زمان خشک شدن و پارامترهای کیفی محصول نهایی (شاخص روشنایی وشاخص نسبت قرمزی به زردی) را به ترتیب با ضرایب تعیین 0.991, 0.973, 0.993 و با خطاهای حقیقی 1.65, 0.39, 0.026 پیش بینی کند. اعمال خطا به متغیرهای ورودی شبکه بهینه نشان داد که عملکرد شبکه به دلیل تولید خطای آموزش کمتر از خطای ورودی, به طور مناسبی قادر به پیش بینی مقادیر خروجی می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بهروزی خزایی، ناصر، امیری چایجان، رضا، توکلی هشجین، تیمور، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1386). بررسی شاخص های مهم خشک شدن انگور در روش خشک کردن با جریان هوای گرم به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش کشاورزی، 7(3)، 142-154. SID. https://sid.ir/paper/84736/fa

Vancouver: کپی

بهروزی خزایی ناصر، امیری چایجان رضا، توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی. بررسی شاخص های مهم خشک شدن انگور در روش خشک کردن با جریان هوای گرم به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش کشاورزی[Internet]. 1386؛7(3):142-154. Available from: https://sid.ir/paper/84736/fa

IEEE: کپی

ناصر بهروزی خزایی، رضا امیری چایجان، تیمور توکلی هشجین، و محمدهادی خوش تقاضا، “بررسی شاخص های مهم خشک شدن انگور در روش خشک کردن با جریان هوای گرم به کمک شبکه های عصبی مصنوعی،” پژوهش کشاورزی، vol. 7، no. 3، pp. 142–154، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/84736/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button