Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

899
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

810
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 فندق یک منبع غنی از انرژی و حاوی 60-40 درصد لیپید است و به خاطر داشتن مقدار بالای روغن, اسیدهای چرب ضروری, فیتواسترول ها, آنتی اکسیدانها و مواد معدنی دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. با این حال, محصولات اکسیداسیونی فیتواسترولها (POPs) می توانند اثر سویی بر سلامتی داشته باشند. در این مطالعه آثار فرآیند پالایش بر اسیدهای چرب, فیتواسترولها,POPs و مقدارتوکوفرول های روغن فندق بررسی شد. بعد از جداسازی و غنی سازی با کروماتوگرافی ستونی (SPE), اسیدهای چرب, فیتواسترولها و POPs با کروماتوگرافی گازی و توکوفرولها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شدند. مراحل مختلف تصفیه اثر ناچیزی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن فندق داشت. اگرچه, این مراحل روی ترکیبات فیتواسترولها,POPs و مقدار توکوفرولها تاثیر قابل توجهی داشت, بطوری که در آخر فرآیند تصفیه شیمیایی, مقادیر کلی فیتواسترولها,POPs و مقدار توکوفرولها به ترتیب از 1369.8ppm, 10.57ppmو 334.4ppm به1061ppm , 3.19ppm و183ppm کاهش پیدا کردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی آچاچلویی، بهرام، آزادمرددمیرچی، صدیف، و حصاری، جواد. (1389). بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/72368/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی آچاچلویی بهرام، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد. بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/72368/fa

    IEEE: کپی

    بهرام فتحی آچاچلویی، صدیف آزادمرددمیرچی، و جواد حصاری، “بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 19–28، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72368/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا