APA:
کپیفتحی آچاچلویی، بهرام، آزادمرددمیرچی، صدیف، و حصاری، جواد. (1389). بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/72368/fa
Vancouver:
کپیفتحی آچاچلویی بهرام، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد. بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/72368/fa
IEEE:
کپیبهرام فتحی آچاچلویی، صدیف آزادمرددمیرچی، و جواد حصاری، “بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 19–28، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72368/fa