APA:
کپیرزم خواه شربیانی، سمیه، رضوی، سیدمحمدعلی، بهزاد، خلیل، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1389). بررسی تاثیر استفاده از پکتین, صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 33-45. SID. https://sid.ir/paper/485012/fa
Vancouver:
کپیرزم خواه شربیانی سمیه، رضوی سیدمحمدعلی، بهزاد خلیل، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی تاثیر استفاده از پکتین, صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):33-45. Available from: https://sid.ir/paper/485012/fa
IEEE:
کپیسمیه رزم خواه شربیانی، سیدمحمدعلی رضوی، خلیل بهزاد، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی تاثیر استفاده از پکتین, صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 33–45، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485012/fa