APA:
کپیمفیدی، رضوان، یارمند، محمدسعید، محمدی فر، محمدامین، افشین پژوه، رضا، و جمالی ماربینی، وحید. (1395). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 165-176. SID. https://sid.ir/paper/72395/fa
Vancouver:
کپیمفیدی رضوان، یارمند محمدسعید، محمدی فر محمدامین، افشین پژوه رضا، جمالی ماربینی وحید. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):165-176. Available from: https://sid.ir/paper/72395/fa
IEEE:
کپیرضوان مفیدی، محمدسعید یارمند، محمدامین محمدی فر، رضا افشین پژوه، و وحید جمالی ماربینی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 165–176، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72395/fa