مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 51

چکیده

 موادغذایی پوشش دار شده, با توجه به ویژگی های ظاهری, بافت ترد, رنگ, عطر و طعم دلپذیر بسیار مورد توجه می باشند. ویژگی های کیفی این موادغذایی تحت تاثیر ویژگی های رئولوژیکی مواد تشکیل دهنده پوشش قرار دارد. در این پژوهش ویژگی های رئولوژیکی شامل شاخص قوام سیال, شاخص قانون توان و ویسکوزیته ظاهری دو نوع پوشش) فرمول متداول و پوشش حاوی 2% متیل سلولز (حاوی سطوح مختلف آرد گندم, سویا و ذرت مورد مطالعه قرار گرفت. داده های رفتار جریان به خوبی با استفاده از قانون توان برازش شدند. تمامی نمونه ها رفتار ضعیف شونده با برش 0 بدست آمد. نتایج نشان داد که / 0 تا 32 / را نشان دادند. شاخص رفتار جریان در فرمولاسیون های مختلف بین 63 افزودن متیل سلولز باعث افزایش ثبات و رفتار ضعیف شوندگی با برش پوشش می شود. ویسکوزیته ظاهری نمونه ها 7) پاسکال ثانیه( تغییر کرد. در کلیه نمونه ها, / 0 تا 66 / در شرایط آزمایش و در درجه برش 200) بر ثانیه( بین 36 پوشش با 00% آرد سویا, بالاترین ویسکوزیته ظاهری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان نصیری، فرشته، محبی، محبت، طباطبایی یزدی، فریده، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1391). ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 51-51. SID. https://sid.ir/paper/148639/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان نصیری فرشته، محبی محبت، طباطبایی یزدی فریده، حدادخداپرست محمدحسین. ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):51-51. Available from: https://sid.ir/paper/148639/fa

    IEEE: کپی

    فرشته دهقان نصیری، محبت محبی، فریده طباطبایی یزدی، و محمدحسین حدادخداپرست، “ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 51–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148639/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button