APA:
کپیدهقان نصیری، فرشته، محبی، محبت، طباطبایی یزدی، فریده، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1391). ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 51-51. SID. https://sid.ir/paper/148639/fa
Vancouver:
کپیدهقان نصیری فرشته، محبی محبت، طباطبایی یزدی فریده، حدادخداپرست محمدحسین. ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):51-51. Available from: https://sid.ir/paper/148639/fa
IEEE:
کپیفرشته دهقان نصیری، محبت محبی، فریده طباطبایی یزدی، و محمدحسین حدادخداپرست، “ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 51–51، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148639/fa