APA:
کپیملاخلیلی میبدی، ندا، محمدی فر، محمدامین، و عبدالملکی، خدیجه. (1395). بررسی تاثیر پرتودهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آبامولسیون روغن در آب. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/72452/fa
Vancouver:
کپیملاخلیلی میبدی ندا، محمدی فر محمدامین، عبدالملکی خدیجه. بررسی تاثیر پرتودهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آبامولسیون روغن در آب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/72452/fa
IEEE:
کپیندا ملاخلیلی میبدی، محمدامین محمدی فر، و خدیجه عبدالملکی، “بررسی تاثیر پرتودهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آبامولسیون روغن در آب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 13–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72452/fa