Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,289
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

815
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا

صفحات

 صفحه شروع 116 | صفحه پایان 126

چکیده

 افزایش نیاز تولیدکنندگان به جایگزینی ترکیبات وارداتی و مصنوعی با صمغ های بومی و طبیعی ایده لازم برای انجام این تحقیق را ایجاد کرد. هدف از انجام این پژوهش مطالعه خصوصیات امولسیون های روغن در آب در حضور صمغ دانه شاهی و تعیین رفتار پایدارکنندگی و یا امولسیون کنندگی آن می باشد. صمغ شاهی با نسبت های 0 تا 1 درصد (وزنی-حجمی) مورد استفاده قرار گرفت. پارامترهای کشش سطحی و بین سطحی, اندازه ذرات, پتانسیل زتا و ویسکوزیته مورد ارزیابی قرار گرفتند. کمترین میزان کشش سطحی و کشش بین سطحی به ترتیب برای غلظت های 1 و 0.5 درصد بدست آمدند. به غیر از غلظت 1 درصد در مابقی سطوح با افزایش مقادیر صمغ, اندازه ذرات کاهش یافت. پتانسیل زتا به ترتیب در غلظت های  0.25درصد برای محلول های آبی و در 1 درصد برای امولسیون ها منفی ترین مقادیر را نشان داد. تمامی امولسیون ها در طول 28 روز پایدار بودند. رفتار غیرنیوتنی و رقیق شونده با برش برای تمامی امولسیون های حاوی صمغ شاهی مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نجف نجفی، مسعود، و فاضلی، آرزو. (1396). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 116-126. SID. https://sid.ir/paper/72656/fa

    Vancouver: کپی

    نجف نجفی مسعود، فاضلی آرزو. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):116-126. Available from: https://sid.ir/paper/72656/fa

    IEEE: کپی

    مسعود نجف نجفی، و آرزو فاضلی، “بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 116–126، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72656/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا