APA:
کپینجف نجفی، مسعود، و فاضلی، آرزو. (1396). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 116-126. SID. https://sid.ir/paper/72656/fa
Vancouver:
کپینجف نجفی مسعود، فاضلی آرزو. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):116-126. Available from: https://sid.ir/paper/72656/fa
IEEE:
کپیمسعود نجف نجفی، و آرزو فاضلی، “بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 116–126، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72656/fa