مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,178
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

915
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 99

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارآموز، نعیمه، محمدی ثانی، علی، و رشیدی، حسن. (1395). تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/72461/fa

    Vancouver: کپی

    کارآموز نعیمه، محمدی ثانی علی، رشیدی حسن. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/72461/fa

    IEEE: کپی

    نعیمه کارآموز، علی محمدی ثانی، و حسن رشیدی، “تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 91–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72461/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button