APA:
کپیکارآموز، نعیمه، محمدی ثانی، علی، و رشیدی، حسن. (1395). تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 91-99. SID. https://sid.ir/paper/72461/fa
Vancouver:
کپیکارآموز نعیمه، محمدی ثانی علی، رشیدی حسن. تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):91-99. Available from: https://sid.ir/paper/72461/fa
IEEE:
کپینعیمه کارآموز، علی محمدی ثانی، و حسن رشیدی، “تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان, کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 91–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72461/fa