APA:
کپیآذری کیا، فاطمه، عباسی، سلیمان، و عزیزی، محمدحسین. (1388). بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 4(1 (پی در پی 12))، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/121566/fa
Vancouver:
کپیآذری کیا فاطمه، عباسی سلیمان، عزیزی محمدحسین. بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛4(1 (پی در پی 12)):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/121566/fa
IEEE:
کپیفاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، و محمدحسین عزیزی، “بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (پی در پی 12)، pp. 11–22، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121566/fa