APA:
کپیهاشمی نیا، سیده مریم، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، احسانی، محمدرضا، و دهقان نیا، جلال. (1390). تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(2)، 179-193. SID. https://sid.ir/paper/148674/fa
Vancouver:
کپیهاشمی نیا سیده مریم، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، احسانی محمدرضا، دهقان نیا جلال. تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(2):179-193. Available from: https://sid.ir/paper/148674/fa
IEEE:
کپیسیده مریم هاشمی نیا، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، محمدرضا احسانی، و جلال دهقان نیا، “تاثیر افزودن هیدروکلوئید ژلان روی ویژگیهای رئولوژیکی و پایدارسازی دوغ فیبردار،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 2، pp. 179–193، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148674/fa