APA:
کپیظهوری، آزاده، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و شهیدی، فخری. (1395). بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش های عصاره گیری خیساندن و فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/72464/fa
Vancouver:
کپیظهوری آزاده، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، شهیدی فخری. بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش های عصاره گیری خیساندن و فراصوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/72464/fa
IEEE:
کپیآزاده ظهوری، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و فخری شهیدی، “بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش های عصاره گیری خیساندن و فراصوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 47–54، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72464/fa