Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 153

چکیده

چغندر قرمز به دلیل داشتن ترکیبات زیست فعالی مثل ترکیبات فنلی و بتالائینی دارای خواص تغذیه ای و سلامتی بخش می باشد. بنابراین بهبود بازده استخراج و پایداری ترکیبات زیست فعال چغندر قرمز مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. در مطالعه حاضر از روش استخراج به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین برای استخراج عصاره ی چغندر قرمز استفاده گردید و عصاره های خشک شده با روش خشک کردن انجمادی توسط FTIR و اسپکترفتومتری UV-Vis مورد ارزیابی قرار گرفت. نمونه های استخراج شده با حلال آب حاوی 5 درصد بتاسیکلودکسترین بیشترین مقدار بتانین (04/0 ± 24/2 میلی گرم بر ماده ی خشک), فنل کل (28/1 ± 03/20 میلی گرم اسید گالیک بر ماده ی خشک) و فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH (94/4 ± 87/59 درصد) را نسبت به سایر نمونه ها نشان دادند. به طورکلی با توجه به نتایج حاصل می توان گفت که روش استخراج با کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین تکنیک مناسبی برای استخراج و بهبود پایداری ترکیبات فعال چغندر قرمز برای کاربرد این ترکیبات در تولید محصولات غذایی و زمینه های دارویی و پزشکی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توتونچی، پریزاد، روفه گری نژاد، لیلا، همیشه کار، حامد، و علی زاده، آیناز. (1398). بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 43-153. SID. https://sid.ir/paper/376417/fa

    Vancouver: کپی

    توتونچی پریزاد، روفه گری نژاد لیلا، همیشه کار حامد، علی زاده آیناز. بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):43-153. Available from: https://sid.ir/paper/376417/fa

    IEEE: کپی

    پریزاد توتونچی، لیلا روفه گری نژاد، حامد همیشه کار، و آیناز علی زاده، “بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 43–153، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376417/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا