مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,351
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 33

کلیدواژه

عدد کیفی فارینوگراف (FQN)Q3

چکیده

 عدد کیفی فارینوگراف (FQN) معیاری قراردادی می باشد که توسط شرکت برابندر معرفی شده است. این مولفه رئولوژیکی برآیندی از مجموع شاخصهای موجود در منحنی فارینوگرام است که در پژوهشهای مربوط به ارزیابی کیفیت گندم و آرد قابل استفاده می باشد. در مطالعه حاضر, رابطه و همبستگی بین عدد کیفی فارینوگراف با خواص کیفی و نانوایی 13 رقم از گندم های شاخص ایرانی با ارزش نانوایی مختلف مورد بررسی قرار گرفت. میزان همبستگی های بدست آمده میان عدد کیفی فارینوگراف با کلیه فاکتور های مورد بررسی به جز میزان پروتئین, در سطح احتمال مطلوب (0.01) معنی دار بود. از این میان بیشترین میزان همبستگی با ثبات خمیر به میزان 0.835 به دست آمد. از میان واریته های گندم مورد آزمون, رقم الموت کمترین و بزوستایا بیشترین میزان عدد کیفی فارینوگراف و همچنین ارزش نانوایی را به خود اختصاص دادند. با استفاده از شاخص عدد کیفی فراینوگراف می توان گندم ها را از لحاظ کیفیت با استفاده از یک عدد واحد طبقه بندی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قمری، مهدیه، پیغمبردوست، سیدهادی، و رشمه کریم، کاووس. (1388). کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/72469/fa

    Vancouver: کپی

    قمری مهدیه، پیغمبردوست سیدهادی، رشمه کریم کاووس. کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/72469/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه قمری، سیدهادی پیغمبردوست، و کاووس رشمه کریم، “کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 23–33، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72469/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button