APA:
کپیآذری، نسیم، عزت پناه، حمید، و امین افشار، مهدی. (1390). تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرم خانه گذاری. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 61-69. SID. https://sid.ir/paper/143162/fa
Vancouver:
کپیآذری نسیم، عزت پناه حمید، امین افشار مهدی. تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرم خانه گذاری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):61-69. Available from: https://sid.ir/paper/143162/fa
IEEE:
کپینسیم آذری، حمید عزت پناه، و مهدی امین افشار، “تاثیر سطوح مختلف سلولهای سوماتیک بر میزان اسیدی شدن شیر ماست سازی در دوره گرم خانه گذاری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 61–69، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143162/fa