APA:
کپیدوستی، آسیه، جعفری نعیمی، کاظم، بلوردی، محمد، و مرتضی پور، حمید. (1399). بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/72482/fa
Vancouver:
کپیدوستی آسیه، جعفری نعیمی کاظم، بلوردی محمد، مرتضی پور حمید. بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/72482/fa
IEEE:
کپیآسیه دوستی، کاظم جعفری نعیمی، محمد بلوردی، و حمید مرتضی پور، “بوبری روغن دنبه گوسفند با امواج فراصوت و ارزیابی شدت بو با استفاده از بینی الکترونیکی و آزمون حسی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 13–25، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72482/fa