مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,081
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرآیندهای رنگبری، بوبری و تیمار با لستین تجارتی در کاهش کلسترول پیه

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 154

چکیده

 در این مطالعه آثار فرآینده های رنگبری, بوبری و تیمار با لستین بر میزان کاهش کلسترول پیه گاو مطالعه شد. پیه پس از تهیه از کشتارگاه, چربی آن با گداختن استخراج گردید سپس چربی رنگبری و بوبری شد. چربی بوبری شده با لستین تجارتی تیمار گردید و اثر چهار فاکتور: نسبت لستین به چربی (1:5, 1:10, 1:20 و 1:30), زمان همزدن (0.5, 1.5, 6, 3 و 12 ساعت), سرعت همزدن (200, 500, 1000 و 1250 دور در دقیقه) و نسبت لستین به آب (1:2, 1:5, 1 و 1:10) در مقدار کاهش کلسترول بررسی شد. فرآیندهای رنگبری و بوبری به ترتیب کلسترول را به میزان 1.5 و 4.8 درصد کاهش دادند. نتایج نشان داد که با افزایش نسبت لستین به پیه و یا سرعت همزدن مقدار بیشتری کلسترول جدا می گردد. افزایش زمان همزدن تا 1.5 ساعت موجب حذف بیشتر کلسترول گردید ولی زمان های طولانی تر اثر معنی داری بر کاهش کلسترول نداشت. نسبت لستین به آب تاثیر معنی داری بر مقدار کاهش کلسترول نداشت. تیمار با لستین موجب افزایش اسیدیته و رنگ پیه گردید ولی در اندیس پراکسید آن تاثیری نداشت. پیه بعنوان یک محصول جانبی ارزان قیمت کشتارگاه است, کاهش کلسترول با این روش می تواند گام مثبتی در جهت افزایش مصرف خوراکی آن باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمتی، غلامعلی، حامدی، منوچهر، تبارحیدر، کوروش، و مددنوعی، فیروز. (1387). اثر فرآیندهای رنگبری, بوبری و تیمار با لستین تجارتی در کاهش کلسترول پیه. علوم کشاورزی ایران، 39(1)، 149-154. SID. https://sid.ir/paper/8568/fa

    Vancouver: کپی

    حشمتی غلامعلی، حامدی منوچهر، تبارحیدر کوروش، مددنوعی فیروز. اثر فرآیندهای رنگبری, بوبری و تیمار با لستین تجارتی در کاهش کلسترول پیه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1387؛39(1):149-154. Available from: https://sid.ir/paper/8568/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی حشمتی، منوچهر حامدی، کوروش تبارحیدر، و فیروز مددنوعی، “اثر فرآیندهای رنگبری, بوبری و تیمار با لستین تجارتی در کاهش کلسترول پیه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 39، no. 1، pp. 149–154، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8568/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button