مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا

صفحات

 صفحه شروع 159 | صفحه پایان 168

چکیده

 یکی از روشهای نوین استخراج آنتی اکسیدان های طبیعی از بافت های گیاهی, استخراج به کمک اولتراسوند است. در این پژوهش از روش استخراج اولتراسوند حمام با حلال اتانول-آب به نسبت های (50: 50 ) و (80: 20) در دمای 30 و 40 درجه سانتی گراد و زمان های 10 و 20 دقیقه برای استخراج عصاره برگ زوفا استفاده شد. میزان کل ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی و DPPH و قدرت آنتی اکسیدانی در سیستم مدل بتاکاروتن – لینولئیک اسید هر یک از عصاره ها به روش اسپکتروفتومتری و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آزمون شاخص پایداری اکسایشی (OSI) اندازه گیری شد. بر اساس نتایج بدست آمده عصاره (80-40-20) با بالاترین ترکیبات موثره بیشترین میزان ترکیبات فنولی( 53/5± 38/193 بر حسب میلی گرم گالیک اسید در گرم عصاره )و فلاونوئیدی( 36/2± 63/40 میلی گرم کوئرستین در گرم عصاره), و بیشترین مقدار در آزمون های سنجش آنتی اکسیدانی (مهار رادیکال DPPH و سنجش بی رنگ شدن بتاکاروتن – لینولئیک اسید)و کمترین میزان IC50 را کسب کرد. در نتیجه بهترین عملکرد آنتی اکسیدانی را نشان داد. در تست رنسیمت نیز تیمار (80-40-20) با غلظت ppm200بالاترین پایداری اکسایشی روغن کانولا را نشان داد. بنابراین مناسبترین تیمار برای حصول بهترین نتیجه تیمار (80-40-20)انتخاب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عظیمی نژاد، حدیث، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1399). بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 159-168. SID. https://sid.ir/paper/72488/fa

    Vancouver: کپی

    عظیمی نژاد حدیث، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):159-168. Available from: https://sid.ir/paper/72488/fa

    IEEE: کپی

    حدیث عظیمی نژاد، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “بررسی اثر استخراجی حمام فراصوت در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 159–168، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72488/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button