APA:
کپیمقصودلو، الهه، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1398). اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 89-101. SID. https://sid.ir/paper/366163/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا. اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):89-101. Available from: https://sid.ir/paper/366163/fa
IEEE:
کپیالهه مقصودلو، و رضا اسماعیل زاده کناری، “اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. )،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 89–101، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366163/fa