مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

458
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. )

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 101

چکیده

 استخراج به کمک فراصوت به دلیل مزایای بسیار آن در استخراج ترکیبات زیست فعال از نمونه های گیاهی, مورد توجه زیادی قرار گرفته است. کارایی اولتراسوند تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر دمای استخراج, زمان استخراج, شدت امواج و نوع سیستم فراصوت متفاوت است. بنابراین, این مطالعه با هدف بررسی شرایط فرآیند دو نوع سیستم فراصوت(حمام و پروب) برای تعیین بالاترین راندمان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی برگ پونه کوهی و بهترین شرایط استخراج انجام شد. اثر ترکیب های متفاوت متغیرهای اولتراسوند شامل حمام (دما, 60-40 درجه سانتی گراد؛ زمان, 60-30 دقیقه) و پروب (دما, 60-40 درجه سانتی گراد؛ زمان, 25-5 دقیقه؛ دامنه اولتراسوند, 40-20 درصد) با استفاده از حلال اتانول-آب (50: 50) موردررسی قرار گرفت. سپس فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها توسط مهار رادیکال DPPH و قدرت احیاکنندگی ارزیابی شد. بهترین شرایط برای استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی با استفاده از سیستم پروب فراصوت در دمای° C50 به مدت 15 دقیقه و دامنه 40% به دست آمد. حداکثر فنول و فلانوئید به ترتیب معادل9/25 ± 32/473 میکروگرم گالیک اسید در میلی گرم عصاره خشک و 24/1 ± 46 میکروگرم کوئرستین در میلی گرم عصاره خشک بود. نتایج نشان داد روش فراصوت اثر قابل توجهی بر استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های پونه کوهی دارد, همچنین سیستم پروب کارایی بالاترینسبت به سیستم حمام داشت. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلو، الهه، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1398). اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 89-101. SID. https://sid.ir/paper/366163/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا. اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. ). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):89-101. Available from: https://sid.ir/paper/366163/fa

    IEEE: کپی

    الهه مقصودلو، و رضا اسماعیل زاده کناری، “اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولی برگ های پونه کوهی (Origanum vulgar L. )،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 89–101، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا