APA:
کپیرحمانی، نیلوفر، طباطبایی بفرویی، اکرم سادات، و شریفان، انوشه. (1399). بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L. ) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 121-134. SID. https://sid.ir/paper/72492/fa
Vancouver:
کپیرحمانی نیلوفر، طباطبایی بفرویی اکرم سادات، شریفان انوشه. بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L. ) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):121-134. Available from: https://sid.ir/paper/72492/fa
IEEE:
کپینیلوفر رحمانی، اکرم سادات طباطبایی بفرویی، و انوشه شریفان، “بررسی اثر ضد میکروبی پوشش پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه ترخون (Artemisia dracunculud L. ) بر فیله مرغ نگهداری شده در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 121–134، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72492/fa