APA:
کپیهاشمی، مجید، طباطبایی یزدی، فریده، یاورمنش، مسعود، میلانی، الناز، و پاسبان، آتنا. (1391). تاثیر نوع رنت, ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 135-147. SID. https://sid.ir/paper/72508/fa
Vancouver:
کپیهاشمی مجید، طباطبایی یزدی فریده، یاورمنش مسعود، میلانی الناز، پاسبان آتنا. تاثیر نوع رنت, ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):135-147. Available from: https://sid.ir/paper/72508/fa
IEEE:
کپیمجید هاشمی، فریده طباطبایی یزدی، مسعود یاورمنش، الناز میلانی، و آتنا پاسبان، “تاثیر نوع رنت, ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 135–147، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72508/fa