APA:
کپیمنتظر، زهرا، و نیاکوثری، مهرداد. (1391). ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 109-121. SID. https://sid.ir/paper/72516/fa
Vancouver:
کپیمنتظر زهرا، نیاکوثری مهرداد. ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):109-121. Available from: https://sid.ir/paper/72516/fa
IEEE:
کپیزهرا منتظر، و مهرداد نیاکوثری، “ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 109–121، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72516/fa