APA:
کپیدهقان نیا، جلال، باقری درویش محمد، حامد، و قنبرزاده، بابک. (1397). تأثیر فرآوری سیب زمینی با پیش تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ کردن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 161-182. SID. https://sid.ir/paper/371132/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیا جلال، باقری درویش محمد حامد، قنبرزاده بابک. تأثیر فرآوری سیب زمینی با پیش تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ کردن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):161-182. Available from: https://sid.ir/paper/371132/fa
IEEE:
کپیجلال دهقان نیا، حامد باقری درویش محمد، و بابک قنبرزاده، “تأثیر فرآوری سیب زمینی با پیش تیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخ کردن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 161–182، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371132/fa