APA:
کپیقدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1391). بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/72532/fa
Vancouver:
کپیقدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/72532/fa
IEEE:
کپیمحسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 65–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72532/fa