مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,268
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 76

کلیدواژه

ناتراوه (رتنتیت)Q3

چکیده

 در این تحقیق اثر سه متغیر مقدار شیر سویا (0 تا 25%), مقدار کلرورکلسیم (0.3 تا 1%) و دمای انعقاد (30 تا 40oC) بر خصوصیات بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولید شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا بررسی شد. آزمایشات در دو گروه تجزیه نیم رخ بافت (TPA) و آزمون نفوذ انجام گرفت. در آزمونTPA  صفات سختی, پیوستگی, حالت فنری, حالت صمغی, حالت آدامسی و کارسختی و در آزمون نفوذ صفات سختی, چسبندگی, نیروی چسبندگی و کارسختی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج در قالب طرح مرکب مرکزی (CCD) بررسی و به روش سطح پاسخ (RSM) مدل سازی و تجزیه و تحلیل شد. ضریب تبیین برای مدل های رگرسیون برازش شده کلیه صفات بالاتر از 0.85 بود, ضمن این که فاکتور عدم برازش نیز برای مدل تمامی صفات در سطح 95% معنی دار نبود. بنابراین صحت مدل برای برازش اطلاعات تایید گردید. همچنین شباهت زیادی که بین نتایج به دست آمده از آزمون TPA و تست نفوذ برای صفات مشابه وجود داشت این فرضیه را ایجاد نمود که در مواقع لازم می توان این دو آزمون را جایگزین یکدیگر نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1391). بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/72532/fa

    Vancouver: کپی

    قدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/72532/fa

    IEEE: کپی

    محسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 65–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72532/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button