APA:
کپیقدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1389). بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 149-157. SID. https://sid.ir/paper/143735/fa
Vancouver:
کپیقدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):149-157. Available from: https://sid.ir/paper/143735/fa
IEEE:
کپیمحسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 149–157، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143735/fa