مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,113
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

663
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 157

چکیده

 در این تحقیق از مخلوط شیر سویا و ناتراوه فراپالایش شیر گاو برای تولید پنیر فتای فراپالایش شده استفاده شد. به عنوان ماده منعقد کننده به طور همزمان از رنت برای انعقاد پروتئین های شیر گاو و کلرورکلسیم برای انعقاد پروتئین های شیر سویا استفاده شد. نمونه ها از نظر صفات فیزیکی (آزمون آنالیز پروفیل بافت و آزمون نفوذ), صفات شیمیایی (کل مواد جامد, پروتئین و چربی) و صفات حسی (طعم و بافت) در طی دوره نگهداری دو ماهه در فاصله های زمانی 3, 20, 40 و 60 روز پس از تولید, مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ویژگی های فیزیکی در طی دوره نگهداری کاهش یافت؛ که این کاهش هم در مورد آزمون آنالیز پروفیل بافت و هم آزمون نفوذ ملاحظه گردید. ضمن این که شباهت زیادی بین نتایج حاصل از این دو آزمون در خصوص صفات مشابه وجود داشت. ولی ویژگی های شیمیایی و حسی محصول در طول مدت نگهداری تغییر محسوسی نکرد؛ به گونه ای که نمره طعم و بافت در آخرین روز همچنان بالاتر از حد میانی بوده و محصول پس از دو ماه نگهداری به خوبی قابل مصرف بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

قدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1389). بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی ‌های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 149-157. SID. https://sid.ir/paper/143735/fa

Vancouver: کپی

قدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی ‌های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):149-157. Available from: https://sid.ir/paper/143735/fa

IEEE: کپی

محسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی ‌های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 149–157، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143735/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button