Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

571
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

508
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 165

چکیده

 گلوتن گندم یکی از مهمترین منابع پروتئینی گیاهی نسبتا ارزانی است که از گلیادین و گلوتنین تشکیل شده است. طبیعت آبگریز و پائین بودن حلالیت گلوتن کاربرد آن را در تهیه بسیاری از محصولات غذایی و غیر غذایی محدود کرده است. به منظور افزایش کاربرد گلوتن, این پروتئین ابتدا به اجزاء اصلی سازنده خود یعنی گلیادین و گلوتنین تجزیه شد و سپس گلوتن, گلیادین و گلوتنین توسط استیک انهیدرید استیله شدند. در مرحله بعد خواص رئولوژیکی آنها در مقایسه با نمونه های کنترل هر یک در سه pH3, 6 و 9 بررسی گردید. میزان استیله شدن پروتئین ها در pH های مختلف متفاوت بود و در هر سه pH مربوط به گلوتنین بود, در حالی که گلیادین کمترین میزان استیله شدن را داشت. در pH 3 مولکول های پروتئینی د-استیله شدند. در گلوتن و گلوتنین استیله شده به صورت معنی داری (05/0p<) سفتی, قابلیت صمغی بودن, مقاومت به جویدن و الاستیسته بافت در pH های 3 و 6 کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدی، الهه، و مجذوبی، مهسا. (1398). بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 153-165. SID. https://sid.ir/paper/72572/fa

    Vancouver: کپی

    عابدی الهه، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):153-165. Available from: https://sid.ir/paper/72572/fa

    IEEE: کپی

    الهه عابدی، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 153–165، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72572/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا