APA:
کپیعابدی، الهه، و مجذوبی، مهسا. (1398). بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 153-165. SID. https://sid.ir/paper/72572/fa
Vancouver:
کپیعابدی الهه، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):153-165. Available from: https://sid.ir/paper/72572/fa
IEEE:
کپیالهه عابدی، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن, گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه ای چند متغیره،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 153–165، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72572/fa