Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

851
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

856
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 91

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرج زاده، فاطمه، معتمدزادگان، علی، شهیدی، سیداحمد، و حمزه، شبنم. (1395). بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/72597/fa

    Vancouver: کپی

    فرج زاده فاطمه، معتمدزادگان علی، شهیدی سیداحمد، حمزه شبنم. بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/72597/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه فرج زاده، علی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی، و شبنم حمزه، “بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 79–91، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72597/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا