APA:
کپیفرج زاده، فاطمه، معتمدزادگان، علی، شهیدی، سیداحمد، و حمزه، شبنم. (1395). بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/72597/fa
Vancouver:
کپیفرج زاده فاطمه، معتمدزادگان علی، شهیدی سیداحمد، حمزه شبنم. بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/72597/fa
IEEE:
کپیفاطمه فرج زاده، علی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی، و شبنم حمزه، “بهینه سازی پوشش های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 79–91، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72597/fa