مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,420
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,045
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین درجه داستیلاسیون کیتوسان تهیه شده از پوست میگو

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 سابقه و هدف: کیتین یک پلی ساکارید طبیعی بوده که به طور گسترده ای در پوست سخت پوستان مانند خرچنگ, میگو و قارچ ها یافت می شود. این ترکیب و مشتق دیگر آن کیتوسان, دارای کاربردهای پزشکی متعددی از جمله استفاده در صنعت داروسازی در تکنیک آزاد سازی دارویی و اثرات بهبود زخم ها, کاهش کلسترول خون, ضد انعقاد خون و ضد تومور می باشد. پیش بینی شده که کایتوسان به عنوان پرمصرف ترین ماده کلیدی سال 2005 میلادی بوده که 75 درصد این مصارف در زمینه زیست - پزشکی خواهد بود.مواد و روشها: در این مطالعه به تهیه کیتین و کیتوسان (مشتق داستیله کیتین) از پوست میگو که به میزان فراوانی در جنوب ایران و همچنین شمال کشور وجود دارد, پرداخته شده است. پوست میگو به طور متوالی با اسید و قلیا مخلوط و پس از صاف کردن, کیتین ناخالص تهیه شد. پس از شست و شو و خالص سازی آن را با سود مجاور نموده و کایتوسان حاصل گردید. عمل شست و شو و رسوب گیری چندین بار تکرار شده تا کیتوسان خالص تهیه گردد. کیتوسان به دست آمده با بازده قابل قبولی تهیه گردید.یافته ها: الگوی الکتروفورز و IR (طیف مادون قرمز) آن با استاندارد مطابقت داشت. همچنین تهیه فیلم کیتوسان و بررسی طیف IR آن نشان داد که کیتوسان به دست آمده دارای درجه داستیلاسیون 76 درصد می باشد. بررسی طیف NMR (رزونانس مغناطیسی هسته ای) نیز تایید کننده بوده است.استنتاج: نظر به تولید میگو در بخش های شمالی کشور, امکان راه اندازی خط تولید این ماده بسیار پربها امکان پذیر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورمراد، فرشته، ابراهیم زاده، محمدعلی، هنری، سهیلا، ابراهیمی، پونه، و اورنگیان، معصومه. (1384). تعیین درجه داستیلاسیون کیتوسان تهیه شده از پوست میگو . مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 15(50)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/44491/fa

    Vancouver: کپی

    پورمراد فرشته، ابراهیم زاده محمدعلی، هنری سهیلا، ابراهیمی پونه، اورنگیان معصومه. تعیین درجه داستیلاسیون کیتوسان تهیه شده از پوست میگو . مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1384؛15(50):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/44491/fa

    IEEE: کپی

    فرشته پورمراد، محمدعلی ابراهیم زاده، سهیلا هنری، پونه ابراهیمی، و معصومه اورنگیان، “تعیین درجه داستیلاسیون کیتوسان تهیه شده از پوست میگو ،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 15، no. 50، pp. 27–34، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44491/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا