APA:
کپیپیشوافرد، پریا، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1399). تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(101 )، 177-184. SID. https://sid.ir/paper/72676/fa
Vancouver:
کپیپیشوافرد پریا، آزادمرددمیرچی صدیف. تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(101 ):177-184. Available from: https://sid.ir/paper/72676/fa
IEEE:
کپیپریا پیشوافرد، و صدیف آزادمرددمیرچی، “تاثیر پیش تیمارهای مختلف پیش از خشک کردن سیر بر کیفیت پودر سیر تولیدی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 101 ، pp. 177–184، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72676/fa