APA:
کپیطیبی مقدم، سمانه، و احسانی، محمدرضا. (1399). مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده مانی پروبیوتیک ها و خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 91-110. SID. https://sid.ir/paper/72694/fa
Vancouver:
کپیطیبی مقدم سمانه، احسانی محمدرضا. مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده مانی پروبیوتیک ها و خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):91-110. Available from: https://sid.ir/paper/72694/fa
IEEE:
کپیسمانه طیبی مقدم، و محمدرضا احسانی، “مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده مانی پروبیوتیک ها و خواص فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 91–110، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72694/fa